Australia here I come! - Reisverslag uit Oirschot, Nederland van Mark Goeij - WaarBenJij.nu Australia here I come! - Reisverslag uit Oirschot, Nederland van Mark Goeij - WaarBenJij.nu

Australia here I come!

Door: markdegoeij

Blijf op de hoogte en volg Mark

08 Augustus 2010 | Nederland, Oirschot

G'day,

Nog een paar uurtjes en dan is het zo ver.. op naar Australie.. De koffers zijn gepakt en ingeladen in de auto... Het begint allemaal wel spannend te worden maar ik laat het maar gewoon op me af komen..
Zo vertrekken vanaf Dusseldorf om 18.10 en dan op naar Heathrow (Londen) om vervolgens door te vliegen naar Sydney. Ik wil iedereen bedanken die op mijn afscheidsfeestje is geweest en voor alle leuke cadeaus die ik heb mogen ontvangen. Over een paar dagen meer vanuit de Down Under...

Groetjes Mark

• 08 Augustus 2010 - 12:46

Yvonne:

Welkom in Australie:
    Oeps nog een tip vergeten:
    Pas op voor overstekende kangoeroes.

Groetjes en veel plezier, Yvonne V.

• 08 Augustus 2010 - 16:23

Hetty:

Hee Mark,

Ik hoop dat je een hele goede reis hebt en snel iets laat horen als je daar bent. Ik ben erg benieuwd hoe je het daar gaat ervaren.

Hetty

• 09 Augustus 2010 - 21:41

Brigit:

Goodmorning! ik ga nu lekker naar bed om morgen vroeg naar het vliegveld te gaan en jij staat nu weer lekker op. we hebben je smsje ontvangen, leuk dat je al een reisgenoot hebt ontmoet! have fun! groetjes xx

• 10 Augustus 2010 - 16:55

Rinus:

Hoi Mark
    Hoe is de eerste dag aan de andere kant van de aardbol bevallen? Ben je weer bekomen van de lange vlucht?
    Ik hoop het snel van je te horen.
    Groetjes en tot horens.

• 10 Augustus 2010 - 21:18

Mary:

Hoi Mark,

ik hoor dat je goed aangekomen bent. Ik hoop dat je daar veel leert. Dat is tenslotte het doel...toch?
    Het was op het laatste moment maar ik ben blij je toch nog even gezien te hebben voordat je grote reis begon......

• 11 Augustus 2010 - 14:26

Sanne:

Mark, ik hoop dat je een goede vlucht hebt gehad. Er gaat je een leuke tijd tegemoet komen daar ben ik van overtuigd! We gaan binnekort een keertje skypen over je eerste indrukken. Have fun! x

• 12 Augustus 2010 - 15:36

Lobke:

Heej Mark

Ik hoop dat je een goede vlucht hebt gehad en ik wens je heeel veel plezier daar in Australië.

xx

• 14 Augustus 2010 - 09:36

Fam. De Beijer:

Hallo Mark

Wij wensen je een hele fijne en leerzame tijd daar in Australië.

Wij hopen dat je een goede reis hebt gehad.

We zijn benieuwd hoe jij het daar maakt aan de andere kant van de wereld.

Heel veel succes!

Tot het volgende verhaal.