Verhaaltje - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mark Goeij - WaarBenJij.nu Verhaaltje - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mark Goeij - WaarBenJij.nu

Verhaaltje

Door: markdegoeij

Blijf op de hoogte en volg Mark

02 Oktober 2010 | Australië, Sydney

Hallo Mensen..

Hier weer een verhaaltje vanuit Sydney... Iedereen bedankt voor de felicitaties van mijn zusje.. Met mij gaat nog steeds alles goed :D Stage is ook chill twee weken geleden is mijn baas een keertje boos geworden dat ik niet genoeg deed en nu werk ik een stukje harder en hij is helemaal happy.. Helaas geen muziek en facebook meer onder werktijd.. Verder heb ik ook al mijn eerste gele kaart gekregen.. omdat ik 's avonds te veel herrie maakte..
Verder lig ik niet meer alleen op mijn kamer.. Mijn roommate is gekomen.. genaamd Bas.. Is wel een chille gast :)
Nou wat heb ik de afgelopen tijd nog meer gedaan dan stage lopen en rondhangen bij het huisje.. Ik ben een paar keer gaan bbq'en.. Is hier echt chill hebben bbq's aan het strand die je gratis kan gebruikt.. Verder ben ik nog best vaak op stap geweest.. ook ben ik vorig weekend op een surf weekend geweest.. Het lukt al een beetje en ben ook van plan een surfplank en wetsuit gaan halen om mijn surf skills te verbeteren.. Maar ik zet ook nog wel wat foto's op internet.. Ik zal nu iets sneller zijn met mijn volgende verhaaltje

Kind regards Mark

• 02 Oktober 2010 - 07:19

Bernadet:

Hoi Mark
    Het heeft even geduurd maar je hebt toch een gaatje gevonden voor een verhaaltje te schrijven. Hartstikke leuk. Mooie foto's. Fijn dat alles nog steeds zo god gaat.
    Heel veel groetjes en xxx uit een regenachtig OIrschot
    Hope to hear from you soon X

• 02 Oktober 2010 - 18:43

Rinus:

HOI MARK
    Het is weer fijn om iets te lezen over je.het heeft wel lang geduurd,de foto's zijn ook leuk alleen jij staat er niet bij,wij hopen op nog veel foto's.het gaat ook goed met je stage heb ik gelezen,ga zo door.moet je nog met het vliegtuig mee naar de klant.bij jullie is het goede weer begonnen,wij hebben hier niets dan regen,ik hoop dat je die paar maanden nog goed uitzit[ zonder gele kaarten]veel plezier en laat snel van je horen. de groetjes rinus

• 04 Oktober 2010 - 07:56

Hetty:

Heey Mark,

Nou hier hebben we wel heel lang op moeten wachten. Maar ik neem aan dat dus alles heel goed gaat. Als ik je verslag(je) lees is het daar wel erg chill. Ik hoorde dat er brand was geweest in de keuken. Ben je nu verplicht om uit eten te gaan? Daar ga je met je koken. Maar geen zorgen, als je terug bent kun je bij mij wel weer komen oefenen met je kookkunsten. Nou Mark, geniet er nog van en we hopen weer snel iets van je te horen.

jlpt (wat zou dit betekenen?)