The first week - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mark Goeij - WaarBenJij.nu The first week - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mark Goeij - WaarBenJij.nu

The first week

Door: markdegoeij

Blijf op de hoogte en volg Mark

14 Augustus 2010 | Australië, Sydney

Heey Heey luitjes...

Sorry dat het even heeft geduurt maar hier is hij dan eindelijk mijn tweede verhaal ;)
Naar 28 uur vliegen en wachten ben ik dinsdag aangekomen in Sydney waar het regende.. Heel toevallig was ik in Bangkok al een meisje tegen gekomen dat ook in het zelfde verblijf als mij zat.. Na aankomt bij het verblijf werden we met open armen ontvangen dus dat was wel een hele opluchting.. Verder hebben we die dag onze kamer toegewezen gekregen en ik heb nog tot de 25ste een 3 persoonskamer voor mezelf.. dus wat wil je nog meer..
De volgende dag zijn we naar Sydney in gegaan met een jongen, Nicky, die er al langere tijd zit.. we zijn eerst door the botanic garden gelopen en daarna bij het Opra house geweest.. Tot slot zijn we nog even naar Bondi beach geweest wat nog geen kwartiertje van het huis vandaan is (A) Natuurlijk hebben we de avond met een drankje afgesloten met een paar gezellige dames die ook die dag waren aangekomen.. De volgende dag zijn er naar darling harbour gegaan waar Wildlife World gegaan.. Hier waren we ook zo weer weg omdat de dames de zoektocht naar Uggs weer voort moesten zetten.. Hierna zijn we Sydney weer in gegaan.. Naar een gezellige middag zijn we met een paar mensen ergens wat wezen drinken waarna we terug zijn gegaan om ons klaar te maken om naar de ivy te gaan.. Naar een aangename avond gingen we vandaag goed brak op pad naar de Fishmarket waar we wat hebben gegeten waarna wij in een park zijn gaan liggen in de eerste heerlijke zonnige middag down under.. Morgen en maandag nog even genieten en dan begint het allemaal.. Stage lopen bij Alta Screens.. Ik heb ondertussen Will ontmoet de andere student die bij het zelfde bedrijf stage loopt en ik ben er van overtuigd dat ik het er goed naar mijn zin zal hebben.. Iedereen bedankt voor jullie reacties en de groeten vanuit Sydney...

Cheers

• 14 Augustus 2010 - 20:41

Opa En Oma:

Ik wens je heel erg veel succes.
    Groetjes opa en oma.

• 14 Augustus 2010 - 22:09

Hetty:

Hee Mark,

Hier een berichtje van het feestje van opa. Hij zit nog steeds op een telefoontje van zijn beste kleinzoon te wachten. We merken er nu niets meer van dat je hem zo mist. Hou je wel in de gaten dat je naar het goede nummer belt want Yvonne is al een keer wakker geschrokken van telefoontjes op rare tijden.
    Nou opa hoort het wel.

Groetjes

from the whole family

bye bye

• 15 Augustus 2010 - 11:00

Bernadet:

Hey Mark
    Leuk stukje geschreven. Fijn te horen dat alles zo goed gaat. Het is nu zondag hier en bij jou alweer bijna maandag. Geniet nog van je vrije dagje want vanaf dinsdag begint je stage. Nog een hele fijne dag en heel veel suc6 op je eerste stage dag.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 15 Augustus 2010 - 11:57

Yvonne:

Hoi Mark,

Heel veel succes met je stage. En we kijken weer uit naar je volgende stukje op deze site.

Groetjes Yvonne

• 15 Augustus 2010 - 19:24

Fam. De Beijer:

hallo Mark

Fijn om te lezen dat de eerste indrukken zo goed zijn..

Heel veel succes met je stage!

• 16 Augustus 2010 - 07:30

Jorien:

Hee Mark, zo te zien heb je het al aardig naar je zin :D Gelukkig!!

Succes met je stage, hoop dat het bevalt :)

Liefs,
    Jorien

• 16 Augustus 2010 - 17:01

John:

He Mark, ziet er goed daar Down Under direct al contact en doorgaan waar je was gebleven met het feesten. Have fun en en geniet van alles wat je mag beleven. Groetjes uit het Maaskantje.

• 18 Augustus 2010 - 20:23

Rinus:

hoi mark

hoe gaat het aan de andere kant van de wereld.op de foto's te zien gaat het daar wel lukken. ik hoop dat we binnenkort kunnen skypen.heb je al een maatje op je kamer, een hij of een zij?ik hoop snel iets van je te horen. groetjes rinus

• 18 Augustus 2010 - 21:15

Brigit:

Hey broertje.

Leuk om te horen dat je het zo goed naar je zin hebt. Ik ben ook weer terug van vakantie. Leuk om te horen dat je al veel mooie en culturele dingen hebt gedaan!

Heel veel plezier ook op je werk! en ik kijk uit naar je volgende verhaal.

Liefs x

• 26 Augustus 2010 - 16:47

Sanne:

Hee neefje!
    Wat fijn om te lezen dat je het zo goed naar je zin hebt. Sorry voor mijn late reactie maar ben ook net terug van vakantie. Zo te horen heb je al veel mooie dingen gezien van Australie, ben toch wel een beetje jaloers op je hoor haha! Nou Mark, maak er maar een mooie tijd van en hoop dat het op je stage ook allemaal goed verloopt. We spreken elkaar snel weer!
    Veel liefs x

Ps: ons Opa was vandaag bij ons en het gaat allemaal nog hardstikke goed met hem. De borrels gaan er nog steeds goed in haha.

• 29 Augustus 2010 - 11:27

Rinus:

Hoi Mark
    Het is al weer 3 weken geleden dat je vertrok uit Oirschot naar Australie. Wij denken dat je al aardig ingeburgd bent in Aussie, aan de foto's te zien. Ik zie dat je leuke vrienden hebt. Ik hoop dat je stage ook zo gaat verlopen,dan heb je daar een mooie tijd.Laat ons af en toe meegenieten??De groetjes

• 08 September 2010 - 20:41

De Kroontjes:

he Mark, je bent alweer een paar weken weg, en ik zie dat je het goed naar je zin hebt, heb je nog tijd voor een reisverslagje, of heb je het echt zo druk daar.

• 23 September 2010 - 15:58

José:

Zeg neefje die week van jou duurt wel erg lang he... ;P

En heb je nog wat met mijn tips gedaan? Het warme weer opgezocht?.. Hoor het wel weer!

Groetjes José

• 29 September 2010 - 12:35

Yvonne:

Hoi Mark,
    Proficiat met de verjaardag van je zus!
    Alles goed?
    Groetjes A3, Yvonne, Dennis en Anneriek